Kære gæster

Vi oplever ofte at vore gæster besøger os pga. den ro der er i området ved skoven og i særdeleshed i husene med de tunge lervægge og det gode indeklima til følge. Når du ankommer til Skovdalen kan det godt føles som at træde tilbage i tiden. Husene er rustikke, bygget i bæredygtige materialer og ofte spændende udformet. Beboerne har således selv tegnet og i de fleste tilfælde også selv bygget husene. Drømmen om at skabe sit eget har trukket mange mennesker til denne udstykning, der efter sigende skulle være den hurtigst udsolgte udstykning i Nørre Snedes historie. Men nok ser husene anerledes og rustikke ud, men flere har fulgt med udviklingen og har installeret både bredbånd, intelligent lyssystem og centralstøvsuger.

I skovdalen finder du en tavle med information om hvordan nogle af husene er bygget og hvis du spørger beboerne skal du være forberedt på at få “den lange forklaring”.

Skovdalen ligger, som navnet antyder, op til en skov. Skoven hedder Nedergård Skov og ejes af Rørbæk Hovedgård, som har etableret indhegning med vildsvin blot et par hundrede meter inde i skoven. Man kan begive sig ind i området på eget ansvar og med respekt for dyrene, men hvis man er forsigtig og stille kan man få et glimt af de store dyr, der trasker rundt og graver skovbunden op med deres kraftige tryner. En god tur for børnefamilier og eventyrlystne voksne. Man kan uden problemer gå ind i skoven fra Skovbakken, hvor hærvejen også er tydeligt skiltet. En rask gåtur kunne gå mod Rørbæk Sø, hvor lyngen og enebærbuske vokser vildt. Et smukt område, som man også kan se hvis man kører til Vestermølle.

overnatning