Overnatning i halmhuset

Overnatning i forbindelse med retreat og ro – familieudflugt, hærvejsvandring, seværdigheder eller forretningsrejse ?

Skovdalen BnB er enestående og hyggelige halmhuse med en stor charme og personlighed. En overnatning og oplevelse i bæredygtighedens tegn. Husene har tunge lervægge og opsamler varmen, så temperatur og luftfugtighed er konstant. Dette giver et unikt indeklima, som begejstrer mange.

Skovdalen BnB er et familieforetagende, hvor hygge og afslapning er højt prioriteret. Bæredygtighed er familiens hjertesag og det fremgår gennemgående i husene – det er bygget i bæredygtige materialer. Der er ingen gadebelysning i området, hvorfor det er noget helt særligt i stjerneklare nætter. Vi anbefaler at du har en lygte med, så du kan orientere dig, hvis du kommer efter mørkets frembrud. Velkommen “back to nature”.

 Lejligheden i nr 7

Man har egen indgang og kommer ind i et lille the-køkken med el-kedel, køleskab og spiseplads til 4 personer.  Fra the-køkkenet er der adgang til eget toilet og bad, der er kreativt udsmykket med mosaiker omkring vinduet og over håndvasken. Værelset er indrettet med 2 senge, en sovesofa og en futon. Lejligheden byder på mange små kunstneriske detaljer og kan rumme en familie med børn.

Værelse i nr 9

I halmhuset ved skoven kan man leje et værelse til 1 person. Der er adgang til værelset fra entreen, hvor man også finder bad og toilet, som man deler med husets beboere. Igennem den buede portal finder man husets køkken, som man er velkommen til at benytte.

Området er roligt og naturfyldt. Perfekt til dig der søger lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Check in – check ud

Tjek ind fra kl. 14 og tjek ud før kl. 11.

Tjek ind og ud kan som regel gøres ret fleksibelt – bare ring i forvejen og lav en aftale.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt os her.